Ma - Vr 09:00-17:00 010 340 1374
info@coolprint.nl

Over ons

Wij maken al uw drukwerk en reclame uitingen naar wens.

Welkom bij
Coolprint

Coolprint is het fullservice adres voor al uw drukwerk en reclame uitingen. Innoveren en realiseren is onze drijfkracht. Naast virtueelpartner leren wij u graag als klant kennen en op basis van uw wensen brengen wij alle mogelijkheden in kaart. Wij vertalen deze in een krachtig en aansluitend resultaat wat uw design laat uitspringen. Wij werken met de nieuwste druktechnieken en geloven dat ouderwetse service daar nu eenmaal bijhoort. Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, bouwtekeningen of volledige gevelreclame; Coolprint is uw aangewezen partner. Mondkapjes

Wij leveren maatwerk

Van aangepaste stansen en hoogglansafwerkingen tot latex printen, we hebben de kennis en apparatuur om iedere printklus voor u in orde te maken.
Als gedrukte producten van hoge kwaliteit een belangrijk aspect van uw marketinginspanningen zijn, dan is Coolprint uw bedrijf.

Grootformaat afdrukken

Met de topapparatuur van Epson en HP is het afdrukken van grootformaat posters en banners nog nooit zo eenvoudig of sneller geweest. Onze latexprinter produceert hoogwaardige buitenbanners voor uw volgende evenement, verkoop of productlancering. Stuur ons uw lay-outbestanden ‘s ochtends en haal het aan het einde van de dag op (bel ons voor productietijden en afdrukformaten).

Indeling & ontwerp

Het team van Coolprint heeft jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en lay-out. We begrijpen de mogelijkheden van de apparatuur die we gebruiken en kunnen een afbeelding ontwerpen die geoptimaliseerd is voor elk proces of apparaat dat wordt gebruikt om het eindproduct af te drukken. Bel ons om uw ontwerpproject te bespreken.